Időtervező napló

Az elvégzendő feladatainkat sokszor már nehéz nyomon követni, a határidőnapló mellett, vagy helyett használhatunk időtervező naplót is. A segédanyagunk segítségével 2018-ban összeszedettebben tervezheted meg a napi teendőidet.

„Aki csupán öt percet szán arra, hogy előkészítse munkanapját, ezzel naponta egy teljes órát nyerhet, s így több lényeges dologra jut ideje. […] Csökken a hajszoltság és a stressz, napjait inkább előre látható dolgok fogják jellemezni.”

Forrás: Lothar Seiwert – Hasznos tudás mindenkinek 30 percben - Időmenedzsment, Kossuth Kiadó 2017

A SZÍNEZŐ Pályakezdő Óvodapedagógusokat Támogató Városi Munkacsoport által készített időtervező naplót Lothar Seiwert Zeitmanagement, 30 Minuten című könyvéből készült magyar változat és az élet ihlette.

A napló használata azért hasznos, mert könnyen nyomon tudjuk követni teendőinket, azok fontosságát, illetve státuszát. Az időtervező napló egyben határidőnapló is; ha gondosan előre tervezünk benne, láthatjuk, milyen elfoglaltságokra számíthatunk, illetve visszatekintve láthatjuk, milyen feladatokat végeztünk már el.

Időtervező napló

A dokumentum Portable Document Format (pdf) formátumban került feltöltésre. Amennyiben nem rendelkezik Adobe Acrobat Reader programmal, akkor az alábbi linken letölthető ingyenes Adobe Acrobat Reader programmal tudja megtekinteni.
Adobe Acrobat reader