Behind The Scenes! – A csereprogram

Behind The Scenes!!

Behind The Scenes! – A csereprogram

Nézzünk be a színfalak mögé!

Idén július 07-14. között, ismét megrendeztünk egy ifjúsági csereprogramot Kékeden, az Erasmus+ keretein belül. A „Behind the scenes” című projektünk 8 napja során, három ország részvételével (spanyol, szlovák, magyar), összesen 18 fővel vizsgáltuk meg, melyek azok a fő tényezők az életükben amelyek nehezítik a sikeres munkavállalást.

A résztvevők egy sokszínű kulturális közegben non-formális tanulási módszerek mentén kerestek válaszokat arra, hogyan készülhetnek fel ezekre a nehézségekre miközben megismerték más kulturális hátterű fiatalok tapasztalatait. Projektünkben fiatalok aktív részvételével dolgoztuk fel ezt a témát prezentációkon, workshopokon, dispután és szituációs gyakorlatokon keresztül.

A résztvevők molinókat és képes slide-showkat készítettek, ahol összefoglalták a fiatalok számára azon tanácsokat, amelyek ösztönzőleg hathatnak rájuk, a munkaerőpiacra való kilépés előtt. Itt feldolgozták azon információkat, amelyeket kaptak a program során.

A program során megismerkedhettek egymás kultúrájával a nemzeti esteken, egy izgalmas túrán felfedeztük a magyar táj szépségeit, továbbá egy nagyszerű hetet tölthettek el a résztvevők új, nemzetközi barátaikkal.

A program az Európai Unió Erasmus+ Programjának társfinanszírozásával valósul meg.

🎥 BEHIND THE SCENES 🍿